Walk in closet størrelse

By in
No comments

Kona ønsker seg sårt et walkin-closet i ny-huset. Men bærevegg osv setter begrensninger på soverommets størrelse. Walk in closet kan godt være under m i bredden.

Det engelske begrepet walk-in closet er et uttrykk som vi er blitt kjent med. Du MÅ øremerke et rom til et walk-in closet i din neste leilighet. Jeg vil ha et walk-in closet, noe som kanskje er litt vel optimistisk med tanke på størrelsen på soverommet.

Jeg har et rom til overs, og tenkte jeg skulle lage et walk-in-closet.

Det er ganske lite, og det er et vindu. Jeg har ingen anelse om hvordan jeg . Endelig er walk-in garderoben vår ferdig, så her kommer en hel. Jeg bruker vanligvis S eller str 36.

Har du ikke plass til et walk-in closet? Med den rette garderobeløsningen kan du enkelt få noe som føles like stilig som et walk-in closet på soverommet. Interiør Walk-in closet endelig på plass. Holder på å beregne størrelsen på nytt walk in closet, har ikke altfor stor plass, men .