Vikingsmykker i ringteknikk

By in
No comments

This Pin was discovered by Gunnhild Fagervik. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sølvkurs: vikingsmykker i ringteknikk + 30.

Stort utvalg av vikingsmykker,anheng,armbånørepynt,vikingkrus,viking horn,torshammere. Jeg skrev i innlegget ”Helm’s Deep” at jeg hadde forsøkt meg på en ringteknikk som het ”Dragonscale”, noe som resulterte i bunnløs frustrasjon og tildels uren . Håndlagde smykker i sølv som armbån halssmykker, ringer, og ørepynt. Vikingsmykker og bruk av ringteknikk.

Just Jewelry: 2008lovely chain . Jeg begynte med smykkelaging for ca år siden. Da gikk jeg på kurs og lærte å lage vikingsmykker med ringteknikk. Classic chain mail jewelry Flere nye og spennende oppskrifter innen ringteknikk (vikingsmykker).

Med gode illustrasjoner, og steg for steg instruksjon.