Vaske bil innvendig zalo

By in
No comments

Vanligvis når jeg tørker støv og vasker bilen innvending, pleier jeg. Zalo, deretter vasker jeg vinduene med dertil egnede Statoil-kluter, . Våren er her og etter en lang vinter hvor det har samlet seg søppel, salt, grus og sørpe i bilen, er det på tide med et ekstra tak for å få en vårklar .

Benny Christensen er Brooms bilekspert. MØKKETE: Før du begynner å vaske bilen innvendig, er ett av eksperttipsene å la en avis ligge under hver gulvmatte i ett døgn. Kaffekopper, en gammel matpakke, hunder og skitne klær setter sitt preg på inneklimaet i bilen.

Det er på tide med en innvendig vask.

Mange vaskehaller tilbyr vaskeprogrammer som spyler bilen både rundt hjul og. Nylonvask er fantastisk til det meste 😉 du kan også bruke grønnsåpe til det meste. Bruker du grønnsåpe så ikke bruk det på vinduene da det lett . Noen her som har testa å vaske bilen med kun litt grønnsåpe i vannet?

Måtte jeg valgt mellom jif, zalo og furunål, hadde jeg nok gått for . Det å vaske bilen innvendig er det kjedeligste jeg kan tenke meg. Vask av bil – Hus og hageinnlegg3. Komplett innvendig vask av bilen – Bilpleiekongen.

BufretKomplett innvendig vask av bilen bringer nybil-følelsen tilbake og gjør hele kjøreturen langt mer hyggelig.

Her tar vi deg gjennom absolutt alt! Jeg tenkte bare å ta en helt generell vask, men jeg har ikke råd til å. Hvis du bare skal vaske bilen vil jeg annbefale deg Meguiar`s Gold Class shampoo :). Nå viser det seg at prosent av oss vasker bilen med oppvaskmiddel eller husholdningsmidler. Slik får du best vaskeresultat – på bensinstasjonen og hjemme.

Hvis du vasker bilen selv, legger du på avfetting og såpe nedenfra og opp? Innsiden av bilen kan ha godt av litt pleie etter vinterens strabaser. Mange tar i et ekstra tak for å få en blank bil, men glemmer helt å gjøre noe . Jeg er selv en ivrig vasker og polerer av min bil, men etter å ha lest en artikkel i avisen står det at Zalo og andre oppvaskmidler sliter veldig på . Hva anbefaler dere for å vaske bilen innvendig.

Lakk og Karosseri: tenkte jeg skulle vaske bilen i dag. Men jeg gidder ikke å kjøre helt ned til shell for å . Bjørn-Aage Bredal viser deg hvordan du rengjør bil innvendig. Vi vil ha et resultat som er så nær ny-bil. Og innvendig vask av en bil er ingen heksekunst.

Bruk varmt vann, litt Zalo og litt salmiakk. Så etter at det er tørket skikkelig tar du og vasker med grønnsåpe, grønnsåpe er helt rått og bruke til og vaske innvendig i bilen.