Varm lin passer til

By in
No comments

Veggene er malt med Lady i fargen 22Varm Lin, – en dempet varm og rødlig brun tone. Har du noen tips til hvilke hvit som passer best ? For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…!

Har kikket på farger som varm lin. Vi har en gråtone som heter varm lin. Vi har lyst gulv, men de passer nok til flere typer gulv også.

Jeg har falt for fargen hvit lin, men lurer på om den passer til et varmt eikegulv?

Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul. Passer godt sammen med hvite karmer og beige sofa. Min datter har varm lin på sitt rom. For varm lin fant jeg ikke i mine kart.

Ser at den passer godt sammen med industriell grå. Jeg har tenkt mye på en litt mer grålig farge, siden kjøkkenet nå er mørke grått. Jeg har fått anbefalinger om hvit lin, da vi ønsker å ha den nokså . Jeg har lyst til å ha det varmt og lunt og vi tenker å ha fargen Sand eller Mohair i fra jotun på.

Noen som har tips til farge som passer til denne sofaen da?

Noen som har erfaring med fargene hvit lin og sober i fra Jotun?