Trelim på isopor

CASCOL TRELIM – en trofast tjener gjennom generasjoner. Og da må ting limes 🙂 Hva slags type lim bruker dere da? Hvilket type lim bør brukes for og lime isoporplater?

Skal lage en kork på ett rør ute, blir xps . Tenkte på å lime isopor, men da vil jeg trenge noe som tåler vann. Har planer om å lage en fritisbåt med flottører og jeg kan ikke tenke meg noe . Post by Stephan L Sandemose Jeg skal lage en kasse av mm isopor og vil lime sammen sider og bunn.

Hvilket lim bør man bruke til å lime isopor? Mange løsemidler løser polystyren som isopor er laget av, så jeg burde vel gå for noe vannbasert? Casco Fuktbestandig PU-lim (polyuretan). Kinnputene består av isopor, flere lag skumgummi og stoff. Stikk i en hobbybutikk og si du skal ha lim til isopor.

Forslag til lim som ikke etser bort isopor? Jeg holder på å teste med silikon nå (det første og beste jeg hadde liggende), som ikke etser, men jeg .