Topcoat til båt

By in
No comments

Har en båt med topcoat glattere og jevnere overflate enn en båt uten? Blir overflaten automatisk jevnere når .

Hei Som emnetittelen sier så lurer jeg på hva som er forskjellen på toppcoat -gellcoat og bruksområder. Har et bittelite prosjekt på gang så jeg . Vi holder på med en fots båt hvor vi har bygget en lukket hytte på et Avati skrog.

Andre spesialfarger kan leveres på bestilling, o. Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Jotun tilbyr både en-og to-komponentløsninger til toppstrøk, beregnet for forskjellige typer behov og underlag. Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet. På jobben min bruker vi top coat rett på gelcoat å det vi maler skal . Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt topcoat med spesielle farger i Osloområdet? Ser ut som Asbjørnsen i Skippergata har lagt ned.

Men jeg trenger noen tips til pussing av båt, Jeg har en fots. Måla med Topcoat,,, – postad i MotorbåtSnack: Jag ska måla insidan av båten som är helt nedslipad till glasfiben och då grundar jag först och . Men det var ikke enkelt å lete opp en båt i original tilstand fra Nordkapps. Brukes på alle typer treverk over vannlinjen. Kan også brukes på porter og dører i edeltre.

Vil ikke sprekke og er meget lett å vedlikeholde. Först tänkte jag spruta Topcoat (gelcoat) men detta kräver att man slipar och polerar efteråt! Vad för andra produkter finns det?