Tips pynt gulrotkake

Er det noen som har noen tips til hva jeg kan pynte gulrotkaka med? Jeg synes den blir litt kjedelig med bare hvit glassur. Pleier pynte med valnøtter, men ettersom det ikke er nøtter inni, vil jeg ikke gjøre det nå, slik at evnt. Tips for spesielt interesserte:Hva pynter du gulrotkaken med?

Pynte gulrotkake til bryllupinnlegg14. Dere som har spist eller lagd mye gulrotkake .

En saftig gulrotkake er alltid en favoritt både blant store og små. Pynt kaken med denne enkle teknikken og den vil garantert bli stjernen på kakebordet! På denne bloggen ønsker jeg å dele mine beste oppskrifter, tips og råd for hvordan.

Gulrotkake er en klassiker, som alltid er utrolig godt. Her har du oppskriften på en enkel, stor og DEILIG gulrotkake. Pia:-) Sikkert nydelig med små marsipangulrøtter til pynt:-).

Søndag ville dere at jeg skulle bake Gulrotkakemuffins – uten helsekostprodukter. Jeg tok meg friheten til å lage en gulrotkake, men den kan så klart lages i . Sånn pynter jeg gulrotkaken vanligvis, men til dåp har jeg klippet ut et hjerte i.

Et annet tips, jeg pleier å legge et lag med ostekrem i midten av . Gulrotkaken egner seg godt til frysing (helst uten glasur). Tips: Rør 1-spiseskjeer finhakket sitronmelisse i glasuren istedenfor sitronskall.