Tipi telt oppskrift

By in
No comments

Jeg lagde jo et Tipi telt til Liam for en liten stund siden, og jeg lovte dere jo at jeg skulle dele oppskriften. Ekstra koselig blir det med mange puter i søte farger og fasonger og en stor puff som du fyller med isoporkuler. Hvorfor ikke lage et eget tipi-telt til deg og barna?

Du trenger kun noen få ting for å lage ditt helt eget tipi-telt. Varen er på lager – Forventet leveringstid er 7-hverdager. MANUELA – MRS HARDY har laget denne herlige oppskriften.

Om ønskelig kan du også lage en ramme til insiden av teltet, så blir det enda mer stabilt,.

Barnerominspirasjon – Tipitelt fra Lillefin. Er det noen rom jeg virkelig synes er GØY å pusse opp så er det barnerom. TIPI: Den hjemmelagde tipien er et morsomt tilholdssted for Tilde, og den. I stuen står en hjemmelaget tipi, et telt som er perfekt for små . DIY tipi kids play interior interiør gjør det selv telt hvit minimalistic minimalistisk budsjett . I det siste Mamma-bladet fant jeg oppskrift på et enkelt telt til ungene, og jeg kjørte.

Og her er resultatene, fine telt som ungene elsker å leke i:.