Tipi telt diy

By in
No comments

Jeg lagde jo et Tipi telt til Liam for en liten stund siden, og jeg lovte dere jo at jeg skulle dele oppskriften. Jeg har lenge hatt lyst på et tipitelt på barnerommet, men jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg skulle lage det selv eller om jeg skulle . Hvorfor ikke lage et eget tipi-telt til deg og barna?

Du trenger kun noen få ting for å lage ditt helt eget tipi-telt. Jeg har fået mange forskellige henvendelser både her, på min instagram profil og på mail om hvordan jeg har lavet Rasmus’s tipi, jeg glemte . Lag et tipi-telt til barna, det kan være både dekorativt og praktisk. Tipi-teltene har kommet for fullt, og er morsomme for barna.

Barnerominspirasjon – Tipitelt fra Lillefin. Er det noen rom jeg virkelig synes er GØY å pusse opp så er det barnerom. DIY tipi kids play interior interiør gjør det selv telt hvit minimalistic minimalistisk budsjett . Det er vildt hyggeligt – og ret nemt.

Her er guiden til dig, der gerne vil gøre plads til ungerne i stuen, men samtidig har brug for lidt æstetik. Jeg er blevet usandsynlig lun på at lave en sej tipi til Blommen, så snart jeg får lidt ekstra tid. Jeg synes bestemt, der findes mange lækre på .