Takplater inne garasje

By in
No comments

Jeg funderer litt på hva jeg skal gjøre med vegger og tak i garasjen jeg bygger. Montert rupanel direkte på isolert stenderverk innvendig, og . Vil ha det rimelig strøkent, og har vert inne på tanken på mdf smartpanel på vegger, og mdf panel i tak.

Driver å vurderer hva jeg skal ha som innvendig tak i garasjen. Har ikke spesielt lyst på gips siden jeg må ha gipsheis, sparkel og maling. Jeg lurer på hva slags takplater det er best å bruke innvendig i garasje?

Det skal isoleres mot loftet som skal innredes.

Det er montert garasjeport i takbjelkene. Mulighetene er mange når det gjelder innvendig kledning til vegger og tak. Takplater leveres normalt i litt mindre format (nettomål x 1m).

Firmaet vårt driver også med bygging av garasjer, som gir en rimelig og.