Sy putetrekk oppskrift

ENKLE PUTETREKK: Er du lei sofaputene, lag nye trekk på 1-2-3. Dette er faktisk et av de mest populære. Lurer du på hvordan du syr et enkelt putetrekk til ei sofapute?

Jeg ble spurt om jeg kunne lage en liten guide til hvordan sy putetrekk, så da gjør jeg nettopp det! Denne puten er sydd av et grovt stoff, derfor . Det kan være en utrolig fin gave å sy en pute av klær og tekstiler som minner deg om den person. Du trenger ikke sy sammen striper.

Sy et enkel putetrekk med konvoluttåpning – DIY. Putetrekk uten knapper og glidelås = MYE mindre frustrasjon. Jeg har fått spørsmål om jeg skal sy putetrekk og om jeg kunne dele fremgangsmåte om jeg gjorde det. Og det kan jeg selvsagt, pute er jo noe . Sy på knappen og fest den ved hjelp av hyssing.

Du trenger ikke symaskin eller nål og tråd for å lage nye putetrekk til sofaputene. Når designer Ingrid Aspen fra Redesign lager puter i programmet, har hun null. Du vet aldri når du kan få bruk for dem igjen – som for eksempel i en pute.

Stoff ( jeg valgte å sy med et mykt ullstoff som er ganske tykt) 2. Symaskin, pute med mål x cm, penn, knappenåler, målebånd . Sy på glidelås: Plasser glidelåsen på midten av den ene siden av stoffet og legg den på vranga (se bilder under) Fest med knappenåler og sy . Sy så fast stoffet på oversiden (105cmx92cm). Håper oppskrift og fremgangsmåte var forståelig ;). Sy den sammen, og du har en stripete, grov pute, sier Ingun Myrsta så enkelt, så dekorativt. Hun har sydd sammen en fillerye og et åkle. Dersom du vil dekorere din pute med et transfertrykk eller annen dekor, er . Har du lyst til å sy en pute som kan brukes på begge sider, er glidelås i bunnen tingen.

Husk å vaske og stryke stoffet først! De røde linjene indikerer hvordan du skal sy (rette sting). Jeg hadde en pute på cm bredde, glidelåsen var på cm,.

Lurte på om det e noen her inne som har en enkel forklaring på å sy putetrekk til små.