Sy liftgardin med spiler

By in
No comments

Du kan få liftgardin med snorer, kulekjede eller motor, og spilene på baksiden. Sy på messingringene som trådene i liftsystemet skal festes til. Jeg har kjøpt både liftgardinsystem og stoff fra Stoff og Stil, og er veldig fornøyd.

Nå er jeg med andre ord i gang med å sy liftgardin igjen. Har nemlig sydd en liftgardin tidligere, og den ble litt slaskete. Jeg skal sy spilene inn i smale lommer med jevne mellomrom – har jeg rett i at . JPG,ow:160pt:Hus, hytte og hagegleder: DIY liftgardin.

Hus, hytte og hagegleder: DIY liftgardin. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Jeg har sydd mange liftgardiner og har aldri brukt spiler; har på to . Hvor mye jobb er det å sy en liftgardin?

Tips; om spilene blir oppfliset , kan man bruke en hvit tape rundt endene . Her har vi samlet ulike søminstruksjoner for at du på best mulig måte skal ha alt du trenger for å komme i gang med å sy din egen gardin. Har ikke lyst å kjøpe sånn dyrt ferdigsett, må da være noe annet tynr og langt jeg kan bruke? I en liftgardin med spiler, hvor det er ujevnt mellomrom mellom. Noen som har sydd liftgardiner selv?

Liftgardiner på 1-2-(Interiørtips og inspirasjon til hjemmet.)ideveggen. Interiørtips og inspirasjon til hjemmetBufretLignende11. Når jeg skulle sy liftgardiner til kjøkkenet ville jeg at.