Strikke teppe av restegarn

By in
No comments

Tagger:pled restegarn, strikketeppe, strikking, teppe, ull. Dette teppet så jeg i en bok som strikkeduoen Arne og Carlos har laget, . Dette er etter inspirasjon fra boka Håndarbeid fra hagen av Arne Caros.

Teppet er strikket på pinne og jeg la opp 2masker. Strikket litt, og prøvde underveis. Da er det bare å sette i gang å strikke, om man benytter restegarn kan det være en fordel å feste ender etter hvert som man strikker.

Jeg blir så imponert av strikketempoet ditt!

Det ser da ikke ut som et restegarnprosjekt når fargene går . For ca en måned siden fant jeg ut at jeg skulle kvitte meg med litt restegarn, så jeg satte i gang. Strikket Arne og Carlos teppe Enkelt og veldig kjekt. Håndarbeiden Genialt sommerstrikk av restegarn – strikketeppe – strikking – knitting – blanket – DIY.

Hvis det finnes noen der ute som har lyst til å prøve seg på strikking, som er litt på. Jeg har en bok fra Arne og Carlos og der har dei et restegarnsteppe som frista,jeg la opp og strikket i vei,mitt ble selvsagt ikke et stort teppe . Primulapleddet er også å finne her, inspirert av blomsten primula, strikket og heklet i restegarn. Og har du strikket tepper du kunne tenke deg å vise oss, del dem på Instagram, merk.

I går strikket jeg den siste rillen på teppet Alle skal med. Ideen til teppe fikk jeg i Arne og Carlos sin bok Håndarbeid fra hagen. Kjempefin måte å bruke restegarn til et veldig fint teppe.

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på tepper. Driver selv med et slikt teppe i masse farger,strikker inn alle ender,er snart. For meg skjedde dette for en måned eller to siden, da jeg så for meg et heklet teppe av restegarnet.

Jeg begynte med iver og pågangsmot, men . Dette teppet har hele og halve blomster i teppets bredde, og 25 . For ein dryg månad sidan starta eg på eit rilleteppe av restegarn. Sol, sommer og strikk Sunday knitting #litloogkalen #strikkedilla #huemedvri . Etiketter: akkurat nå, flerfargestrikk, garnlager, gave, genser, karisma, mor aase superwash, restegarn, smart, strikk, strikkedukke, teppe .