Stige til trapp

By in
No comments

Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i trapper eller på andre ujevne underlag. Tre seksjoner med sju trinn (3×7). Modulstiger, skyvestiger, teleskopstige, gardintrapper, trappestol.

Vi har levert stiger til det Norske markedet i over år. Slik har vi bidratt til at Zarges har blitt Europas ledende merkevare innen bukker, trapper, stiger, stillaser, . Stige Teleskop 2m Proff Telesteps Proline Trekantprofil. Stige Profftrapp C64trinn Zarges Zarges Proff Cm Pl.

Trappa svinger seg rundt (les: ingen avsats) så jeg klarer ikke se for meg at jeg bare kan sette en stige der. Veggene er i tillegg av gips, og jeg . En solid yrkesstige, laget i korruksjonsbestandig aluminium og spesielt designet til hjem og lett jobb. Jeg har sett på forskjellige stiger.

At trappen svinger gjør meg usikker. Jeg har lurt på å kjøpe en multistige, eller kansje et .