Sparkel for sponplater

By in
No comments

Vi får gips i tak, og spon på vegg i det nye huset vårt. Fremgasngsmåte på gips er grei, sparkling og papirstrimmel i skjøtene. Jeg har lagt sponplater på veggene i gangen min og så lurer jeg på om folk har tips til hvordan jeg best kan sparkle for at skjøtene ikke skal .

Problemet jeg har støtt på er at jeg ikke får til å sparkle hjørne(r) pga et relativt stort gap mellom sponplatene. Visste du forresten at nordmenn foretrekker bløtere sparkel enn svenskene? Ingen av disse sparklene egner seg til sponplater.

Tapteserte med miljøstrie oppå nye sponplater.

Er det noken som har bra tips på korleis eg skal sparkle skjøtene på veggspon? Har sparkla dei ganger, men no når eg trudde det var 1 så ser eg at det er . Etter sparkel og sliping lønner det seg å grunne en gang med samme . COOP og Sinnasnekker’n Otto Robsahm gir folkelige og forståelige tips om å Sparkle gips-skjøter – dag 2. Sparkling er akkurat så lett som en tror det er – om en bare vet hvordan man gjør det.