Solfilm biltema erfaringer

By in
No comments

Den skulle være grei ifølge plasser jeg har sett på nettet. La den på utsiden av ruten (vasket vinduet først) med limet ut. Vet ikke om de har de samme typene som da, men de hadde en type som var .

Prøver nå å legge på solfilm fra biltema, men finner ikke den dekfilmen som liksom skal ligge oppå. Så mitt spørsmål er, har biltema solfilmen . Bil og trafikk – Kvinneguiden Forumforum. Jeg tenker å kjøpe solfilm fra biltema.

Jeg vurderer å få montert solfilm på min 520T. Filmen fra Biltema er også bra, den fra BilXtra har jeg dårlig erfaring fra. Billigste sted for montering av solfilm?

Noen som har teste biltema solfilm? Forside › Andre_Forum › TekniskBufret27. Noen som har testet avtagbar solfilm – Tekniskinnlegg7. Erfaringer med type soting av vindu fra forskjellige. Noen som har testet Biltema solfilm?

På bilforumet sa de at det ikker var nå verre å legge biltema solfilm en andre.

Den absulutt beste etter litt erfaring med toning av ruter er Cd . Har surfet litt rundt og funnet solfilm ferdig tilpasset bilen for samme. Jeg har brukt solfilmen du får kjøpt på BilXtra og biltema, og sitter igjen med den erfaringen . Kjøpte solfilm på biltema eg:p Funke fett det.