Sminkespeil med lyspærer

By in
No comments

Jeg har fått mange spørsmål om hvor jeg har kjøpt sminkespeilet mitt. Svaret er at jeg og kjæresten min har laget dette selv med deler fra IKEA . Stort utvalg: Speil og sminkespeil med lys.

Vi har en rekke produkter innen baderomsbelysning som gjør ditt bad vakkert. Sminkespeil med innebygget LED-lys – vanlig speil og forstørrelsesspeil x 5. Få det perfekte lyset – uansett hvor du sminker deg! Suppler med et sminkespeil for nærgående gransking og for å se hvordan håret ligger i nakken.

STABEKK speil, lys brun Bredde: cm Høyde: 1cm. Speilet har LED lys noen som gjør at du får den riktige belysningen når du sminke deg. Selger sminkespeilet da jeg etter å ha flyttet har fått tilstrekkelig med lys på badet. Det er plasseringsvennlig og gir skikkelig bra lys!

Er det noen som har noen anbefalinger på sminkespeil med godt lys? Sånn at man ser alle småhår, sminkefeil ol. Det kan lønne seg å ha et sminkespeil på baderommet for å se hva du gjør.

Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Beurer Bordspeil med LED-lys Sminkespeil.

Flo Sammenleggbart speil med LED lys Tilbehør .