Skaugum begonia giftig

By in
No comments

De fleste planter er lite giftige og vil derfor ikke gi noen symptomer ved en liten smak. Begonia-arter (Begonia) er slike planter. Jeg har noen knoller Skaugum begonia (Begonia x tuberhybrida) som jeg fikk av min Mormor for mange år siden.

Skaugum-begonia er en plante vi setter veldig stor pris på, kanskje mye på grunn av at vi har den ekte Skaugum-begoniaen, ikke de som er i salg nå for tiden . Begonia) Hele planten er lett giftig. Huff, så ekkelt at den er så giftig, har fått revebjelle også i hagen, kanskje like godt å fjerne begge to? I dag har jeg tatt opp de siste begoniaknollene.

For huggormunger er hissige, bittvillige og giftige. Skaugum-begonia eller sommergeorginer eller pelargonier eller tagetes. Juleroser skal forøvrig være giftige, uten at dette har ført til at den . Såvidt jeg husker er denne planten giftig, ettersom sauene i mitt hjemlige.

Skaugum-begonia-knollen, som er flat og rundt, er lett å dele opp i . Hyacinter, amaryllis og tazetter er vakre og stemningsfulle juleblomster. Men de er også giftige for katter. Katten har ingen instinkter som forteller den hvilke .