Rundbørste med føner

Denne rundbørsten fra Jan Thomas Studio har en keramisk sylinder som gir jevn varmedistribusjon og rask respons til luft når du føner håret. HÅRVIDEO: Test av hårbørste med føner. Vi har vel alle prøvd oss på føner og rundbørste komboen, som er kjempe vanskelig å få til!

Etter at jeg fikk en layered klipp, har jeg tenkt at jeg må bruke en føne og en rundbørste for å få litt naturlig fall i det, for det er nettopp det jeg vil . OBH Nordica Björn Axén Tools Airstyler 735er en profesjonell varmluftbørste med tre byttbare tilbehør: rundbørster og hårbørste. Jeg har byttet ut min vanlige hårføner med denne her (annonselink) Det. Den funker litt som en god rundbørste føn bare at su sluipper å styre med en stor føner og en stor ruundbørste.

Det er en rundbørste og hårføner i ett! Jeg la ut noen klipp på snapchat for en stund siden hvor jeg brukte denne og jeg har fått masse spørsmål . Denne gir superfine krøller og fall om man har teknikken inne! Det hadde ikke jeg og derfor selger jeg den.

Jeg har lyst på en ny rundbørste og var en runde hos frisører i dag, men synes ingen var store nok, jeg har langt hår – midt på ryggen – og vil . Er det noen her som kan å føne hår med rundbørste, og kan prøve å forklare litt enkelt hvordan man gjør det? Med en stor rund børste i den ene hånden, og en hårføner i den andre prøver du febrilsk å sjonglere utstyret for å få den sveisen frisørene føner . For å oppnå best mulig resultat påfører du en alkoholfri mousse før du føner håret. Bruk en rundbørste for å gi volum til lengre rett hår.

Sølvi gir deg flere tips til hvordan du får volum i håret. Trinn 1: Metode 1: Rundbørste og føner. Bli den første som omtaler dette produktet. Så formet jeg det med en rundbørste og jeg bruker denne føneren GAMMA E-T.

LIGHT, 2100W fra Makestyleshop som er veldig bra. Om du føner håret med en rundbørste, for eksempel for å gi myke bølger eller volum, bør du ikke starte med å rulle alt håret rundt børsten. Tok bare et par gangers bruk for å få teknikken helt inn, og det er mye enklere enn rundbørste + føner for meg med ganske langt og veldig tykt . Du kan også rulle håret på en rundbørste mens du føner håret tørt. Vi anbefaler Turn Brush fra HH Simonssen med naturbust som samler håret .