Rullestein i dusjen

By in
No comments

Vi lurer på om vi skal ha rullestein på gulvet inne i dusjen. Syns det er veldig stilig men lurer på hvordan det er å gå og stå på. Mannen er rørlegger og han sier at det er et helvete å rengjøre.

Min erfaring er at det ser veldig fint ut når det er nytt og så blir det ikke så veldig . Ekte svart rullestein som gir deg nye og spennende muligheter for badet ditt. Blir levert på 30xark og finnes også i andre farger. Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle. Det får vi med å ha små rullestein i dusjen, og ved å ta den helt ut på veggen. Og vurderer å legge rullestein i dusjen, ser jo så flott ut.

Det er kjempefint med rullestein i dusjen. Og det er veldig behagelig å gå på. Vakkert og funksjonelt som underlag i dusj eller som dekor. Jeg valgte derfor rullestein i dusjen og under badekaret.

I tillegg ville jeg ha det mørkt og lunt. De grå flisene på gulvet er 60×6 mens flisene i dusjen er 60×30. Hei:-)Jeg har lyse rullestein i dusjen!

Det bryter utrolig godt til store gulvfliser. Jeg valgte fugemasse i lyseste lys(farge jasmine) . Jeg har nesten bestemt meg for å gå for rullesteiner i den kvadranten som er dusjen (ca kvm inne i et hjørne) Gikk for den typen som var flat . Jeg har svarte rullestein i dusjen, med mørke grå fuger. Hadde jeg visst hvor ekkelt dette er å stå på hadde jeg aldri valgt rullestein i dusjen! Syns det er veldig stilig men lurer på hvordan det er å gå og stå . Ideen om å bruke selvplukket rullestein på badegulvet har jeg hatt lenge,. Gulvet ble rustikt, og jeg har planer om en rustikk dusj-løsning og tilbehør for å . Grunnet formen på baderommet ble vi nødt til å velge mellom dusj eller badekar.

Vi valgte rullestein i dusjen som er utrolig digg å stå på. Flisene på gulvet og av veggene våre var lysebeige, med sandaktig ‘ru’ overflate. Det får vi med å ha små rullestein i dusjen, og ved å ta den helt ut på . Vi valgte forskjellige fliser, pluss rullestein på gulvet i dusjen. Flisene på gulvet og av veggene våre . Baderommet er ikke lenger bare toalett, servant og dusj.

Ekstra dyser i dusjen monteres i veggene – Vannkranen.