Redusere stilling til 80

By in
No comments

Dette er absolutt en 1prosent stilling hos oss. Kort gjennomgang av reglene for rett til redusert arbeidstid:. Tar vi utgangspunkt i gjennomsnittlig brutto årslønn i Norge på kr.

Gå til Tilbake til opprinnelig stilling – Når den avtalte perioden med redusert arbeidstid er over, har arbeidstakeren rett og plikt til å gå tilbake til . Jeg har søkt om å få reduksjon fra høsten av slik at jeg kan få en fridag per uke, med begrunnelse at jeg har små barn og ønsker å være . Selv om månedlig inntekt reduseres med 4. Jeg skal jobbe redusert i stilling i noen mnd etter at permisjonen min er ferdig, men er usikker på om jeg skal ha en dag fri eller kortere .

Redusere til stilling – Anonymforum – Foreldreforum – Klikk8. Noen som kan hjelpe med og regne ut stilling? Har stilling, kan jeg redusere arbeidstiden ? Må vi si ja til at ansatt jobber én dag mindre i uken?

Vi har en ansatt som opprinnelig hadde en stilling, men som de siste. Jeg skiftet jobb og jeg ba om å få jobbe redusert stilling. Dvs at jeg jobbet og hadde fri en dag i uken.

Heldigvis hadde jeg en arbeidsgiver . Jeg ønsker nå og gå ned til ca 80prosent stilling for og tilbringe mer tid med barna. Nettopp starta jobb igjen etter permisjon) Fikk besjed om at . Trond Erik Aatlo jobber prosent for å få mer tid med familien i en.