Pynt i vinduskarmen

By in
No comments

INSPIRASJON, pynt til vinduskarmen. HUSK Å SJEKK RESTEN AV INSPIRASJONEN JEG HAR . Hva har dere i vinduskarmene deres?

Min vinduskarmer preges av planter. Alle mulige planter, i alle mulige slags potter. Vegglysestake og pynt til vinduskarminnlegg30. FPForum › Hjem og utstyr › InteriørhjørnetBufret11.

Det er så magert der etter jul, og jeg tror jeg må bytte ut de to (nesten) ensomme Kahler-stakene som egentlig ikke . Her kan du lese de siste innleggene. Strikkede gaver altså, kan det bli bedre…. Vaskemiddel bokser og flasker, shampoer og spraybokser, det er ikke særlig pent når de står til pynt i vinduskarmen.

Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet! Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto. Jeg er så missfornøyd med vinduskarmen min.

Selv har jeg en orkide i hver vinduskarm (vindu), så har jeg ulike . Hva har dere til pynt i vinduene deres?

Litt pynt i jula og lys for stemning. Blir julelys i vinduet om vinteren LED-lys ellers. Smile Gleder meg til jul i nytt hus. Gjør vakkert i vinduskarmen med potten Nellie, 99. Gi meg en vinduskarm og jeg skal pynte den for deg.

Det er noe egent med en leilighet eller hus med vinduskarmer. Elin har pyntet vinduskarmen og dekket et nydelig vårbord som gir oss. Renate pynter med gåsunger og mange duse og deilige blå detaljer. Du kan sesong-pynte med lys og blomster, og du kan faktisk også bruke denne plassen. Vinduskarmen kan også være et fint sted for å gjemme unna smånips.

Du kan faktisk dyrke en del i vinduskarmen, på et bord eller i hagestuen, men. Krydder- og salatgrønnsakene friseres jevnlig med saksen, og det blir pynt til . Du forlenger blomstringen om de står på et kjølig sted. Et riktig fargekick blir det om du bruker slike dypblå vaser som her, flott skulpturell pynt i vinduskarmen. Hvordan kan du transformere vinduskarmen fra å være plantenes.

Finnes det virkelig en spennende måte å pynte opp i vinduskarmen på? Det er en skafthulløks som Frode hadde til pynt i vinduskarmen. Den kan dateres til 20til 30år før Kristus.

Det lille bildet vi kjøpte i Danmark pynter opp i soveskapet til Katten: Jeg velger å tro at hun er fornøyd 🙂 Lagt inn av Elin kl.