Printe bilder på stoff

By in
No comments

Med CottonTrends kan du få trykt ditt eget stoffdesign på tekstiler for å lage gardiner, klær, vesker,. Tekstildekor PhotoFabric, A4-format, 216x2mm. Velg et bilde selv og skriv det ut på tekstilarket. Som muntert innslag til festen eller som gave til en du er glad i. Med ditt bilde og våre utformingsmaler, kan du lynraskt skape din personlige T-skjorte-kolleksjon.

Vet noen om hvordan jeg kan få personlige bilder over på tekstil? Er det mulig å få kjøpt noe jeg kan bruke i min egen printer eller må jeg . Du kan få bildene dine trykket på lerret, aluminium, akryl, plakat, tekstil og puter. Dekor har en enkel kvalitetssikring av ditt bilde, slik at du er sikker på at . Her har jeg printet ut arket og klippet ut motivet. Her har jeg overført bildet på et lyst stoff som jeg så klipper til og syr på et annet motivstoff.

Kuvertbrikke i vaskbart stoff der motivet ditt ‘brennes inn i’ stoffet. Legg på egne bakgrunner, bilder, tekster og figurer. BJS 20kan brukast til å printe bilder direkte på stoff.

Stoffet blir ikkje stivt eller gummiaktig og egnar seg derfor godt i quiltar.

Leveres med instruksjoner og vaskeråd. Syre- og ligninfritt for best mulig holdbarhet. Bildet skal ikke speilvendes, men legges rett ved utskriving).