Plasti dip vs biltema

I går kjøpte jeg meg både sort og transparent gummilakk på Biltema for å teste ut. Jeg har brukt Plastidip, og er kjempefornøyd med produktet. How To Plasti Dip a Car ( Dip Your Car ) – Duration: 13:13.

Jeg valgte å lakkere bilen med Plastidip, en slags gummilakk. Til sprøytingen brukte jeg en billig malingssprøyte fra Biltema, med motor og . For enkel omlakkering eller beskyttelse. Lakken påføres lett og fester på de fleste materialer.

Gir en elastisk, gummilignende overflate som beskytter mot bl. Han her har hatt plastidip på bilen i ett år og tar i denne filmen en. Hvordan er blandingsforhold plastidip og tynner.

Det er i første rekke produktet Plastidip som mange bruker for å lakkere felger og andre detaljer, men også Biltema er blant dem som merker . Brukte dekorfjerner fra biltema for å så det vekk(kan anbefales). Blir som en klarlakk for plastidip, men vil aldri få plastikk maling til å bli like . Anbefalte Biltema Jula produkter – Side 4. Noe JEG kan gjøre med denne felgen? Forum › StylingBufretLignendeOversett denne siden20.

Har selv kun erfaring med plastidip, men en kammi har malet fælgene . ALTERNATIV: Hvordan fungerer Plasti-dip på treverk? Biltema Örebro: min att gå dit min att cykla dit min att köra dit. Plastidip: Ingen jävla aning men de tar verkligen inte min att få dom .