Perfect home butikk

By in
No comments

Perfect Home tilbyr en attraktiv interiørkolleksjon som gir hjemmet ditt særpreg. Produktene selges på homeparty av våre dyktige forhandlere. Velkommen til en verden av vakkert interiør.

Hei, hei nå trenger jeg litt råd her, hmm tenker så det knaker om dagen – hehe. Jeg vurderer og bli forhandler av Perfect home varene, synes . Forhandler for Perfect Homeinnlegg25. De har såå mye fint, kunne meldt meg bare for egen og venninners del.

Hva koster sånn start-pakke eller hva det er og hvordan fungerer det? Jeg vurderer å bli det, men lurer litt på hvilke risikoer jeg tar? Jeg er stolt av å være forhandler for Perfect Home.

Det er Skandinavias ledende homeparty firma innen interiør og er et norsk firma som er . Det er god butikk for Perfect Home og de to eierne Arnfinn Engeset og Claes-Gøran Svensson. Av en nettoomsetning på 5millioner kroner i .