Outdoor timer bruksanvisning

By in
No comments

Läs och följ instruktionerna i denna bruksanvis- ning innan timern används. Anslut inte timern om lasten överstiger A. Bruksanvisninger og andre dokumenter.

Kjøpte de i – pac på Clas Ohlson – 5- Mannen i infoen sa jo det er så enkelt at du skjønner det med en gang , men det gjør jeg altså ikke. Jeg har kjøpt en analog timer på Clas Ohlson og skal stille den inn til å sette på. Kan noen være bruksanvisning for meg og fortelle meg hvordan biltema-timeren fungerer? Skjønner ikke bæret, jeg ville ha digitaltimer men .

Läs bruksanvisningen noggrant innan användning. Recorded on August 1 20using a Flip Video camcorder. Har kjøpt en enkel ‘outdoor’ timer fra Biltema, sånn som du setter i støpsel.

Er ei rund ‘klokke’ der, med sorte små haker . Hvis du for eksempel vil at tidsuret skal slå på lyset klokken 22. It is ideal for controlling outdoor appliances for the purposes of home security, .