Norgesglass lampe oppskrift

Lampen er laget av et Norgesglass. Oppskriften finner du lenger ned i saken. Trinn 1: Klipp ut to sirkler, en av papp og en .

Har slengt meg på trenden og laget lampe av norgesglass jeg også. Veldig populært og det finnes mange forskjellige måter folk har løst det på. Norgesglassene kan brukes til så mangt!

Med små justeringer kan du få et Norgesglass til å lyse opp hvilket som helst interiør.

Jeg fikk tak i noen norgesglass en dag. Og med dem fant jeg ut at jeg skulle lage lamper. Fikk inspirasjonen fra en venninne som har slike som . Det er blitt veldig populært med Norgesglass-lamper, og for eksempel på Finn kan du finne flere av dem.

Min lampe er satt sammen av glass med lys. Lampeledninger (Clas Ohlsson); Norgesglass; Plastfiltre (eBay, link lenger ned) . Lag din egen designlampe i betong. Kine Drilsvik har laget en stilig lampe som både lyser og pynter opp over kjøkkenbordet. Heng glassene på rekke slik som på bildet, i klaser, .

Vi fikk ideen til lampa på Moods of Norway i Trondheim. Der har de mange norgesglass som henger i ulike høyder i taket.