Myrra olje

By in
No comments

Myrra er saft av Commiphora-arter og Burseraceae. Sekretet er svettet ut av barken og tørret i luft. Myrra inneholder komplekse polysakkarider, triterpenoider, triperpensyrer og en eterisk olje (3- ) som er rik på seskviterpener og furanoseskviterpener.

Produsent og distributør av eteriske oljer, naturmedisin, naturkosmetikk, samt SPA, aroma og naturterapi produkter. Aqua Myrrh er en 1 ren eterisk olje av myrra. Myrrh kan styrke immunforsvar ved forkjølelse og virker lindrende ved lett hoste og ved lette ledd-plager.

Forsiden Neglepleie Myrraolje. Salveolje liten flaske (ml) med myrra. Stor flaske (ml) salveolje med duften av myrra. Salve Olje – Liljen i Dalen (ml). Salve Olje – Røkelse Myrra (ml).

Myrra er et lite tre full av torner, vanlig i semi-ørkenen regioner i Midtøsten og Nord-Afrika. Brukt som den viktigste ingrediensen i kosmetikk og . En av de eldste eteriske oljer kjent for menneskeheten – er den essensielle olje av myrra, spiny tre busk som vokser i Afrika og den arabiske . Myrra essensielle oljen består av en brun eller gylden gul harpiks ekstrahert fra barken av myrra anlegget.

Noen beskriver denne essensielle . Noen beskriver denne essensielle oljen som å ha en . Den myrra anlegget er innfødt til de afrikanske landene Somalia og Etiopia, samt den arabiske halvøy. Den essensielle oljen er utvunnet fra harpiksen av myrra. Både røkelse og myrra er aromatiske harpiks fra trær innfødte til Midtøsten og er tilgjengelig i eterisk olje skjemaet. De er også anti-bakteriell, ifølge Louise M. Myrra er så like godt kjent som røkelse i sin bruk som en røkelse og salving.

Få vet at harpiksen har også blitt brukt internt som medisin.