Morsomme bøker for menn

By in
No comments

Men jeg var også redd for at leserne ikke skulle se alle lagene, at de bare skulle lese boken som en morsom historie om en heseblesende . Så morsom at du kjenner noe presse på i endetarmen når du ler? Har ikke lest noen andre bøker av forfatteren, men burde vel kanskje få tak i dem.

Har du noen morsomme bøker å anbefale, spurte en låner i september. Debutromanen hans, hvor en litt puslete ung mann prøver å forstå . Nyeste bok i suksesserien, for barn som liker lettleste og morsomme bøker. Morsomt, men med klar samfunnssatirisk brodd om den øvre, kulturelt.

Oppfølgeren til boka som fikk P2-lytternes romanpris er årets vakreste . Hysterisk morsom bok om en ung mann som drar til en sydhavsøy for å oppleve paradiset. Dette er reiseboken som er så god og . Selv om boken kom ut for nesten 2år siden, vil jeg anbefale. Catch-var utrolig morsom, kan ikke akkurat huske om jeg lo høyt, men husker fortsatt noen . Ei morsom bok om Bernhard som får tak i et magisk hårmiddel som han.

I Syden er det fred og ro, ingen gneldrete, storforlangende bikkjer, men så varmt, . Språket kan halte litt innimellom, men boka er lett å lese og har mye dialog, så jeg. Hun bruker et rikt og morsomt billedspråk for å forklare ting, og søsteren Jill . Eg låg i senga og lo så eg gråt, og mannen min spurte kva som var så .