Mønster på strikket stjerne

By in
No comments

OPPLYSNINGER OPPSKRIFT – 913STJERNETEPPE. Jeg kommer visst bare lenger og lenger unna Skappeloriginalen og har fått det for meg at jeg vil ha en stjerne i en kontastfarge midt foran på . Svaret; hva med ett pannebånd med snøkrystaller eller stjerner!

Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som . I denne DROPS video viser vi hvordan vi strikker et stjernemønster. Når det er strikket stjerne i høyden felles til hals midt foran og genseren strikkes ferdig frem og tilbake på p.

Fell de midterste m og deretter felles mot halsen . Jeg har strikket ny stjerner i flere farger, begynte å bli lei de røde jeg strikket til jul. Strikk til ønsket lengde, på min lue er vrangborden ca cm (falskfletter). Gå deretter over på rapporten med kants stjernene.

Genser strikket i Lille Lerke fra Dale garn og Ugg’s strikket i Lerke. Mønster genser står i hefte Baby 277. Og har du lyst til å strikke stjerner så finne du oppskriften her.

Jeg har lagret mønsteret, og mistenker at det havner noen stjerner under . Denne lua ble kjempegod synes jeg, strikket i ptog tovet.

Jeg valgte å ha på rød kant nede for å sprite den litt opp, med lys grå og hvitt i selve . Her kommer oppskrift på Stjerneputer;. Det er sikkert flere måter å lage stjerneputer, men her er mitt forslag. Fans fylle sine garderober koselige strikkede ting vet at de varmeste produkter fremstilt dem som er knyttet lettelse mønster. Og skrekk og gru – neste gang må jeg på mønsterjakt, siden. Jeg strikket en stjerne i Sisu som er nylonforsterket garn (sokkegarn) og sydde . UTGÅENDE VARE: Kun begrenset antall . Oktober 201 Strikk og Tov 9-Votter.

Uke November 20Pute med Setesdalsmønster. Stjerne over Island er et spennende mønster som kombinerer tradisjonelt. Lue 2: Teststrikket i Järbo Mellanraggi med lang vrangbor strikket på pinner og . Gratis mønster på et bredt pannebånd med stjerner.

Strikket med Ninapetrina Mellomtykk Merino, damestørrelse. Begynn deretter å strikke hvite stjerner etter mønsteret. Gjenta mønsteret hele veien rundt lua. Strikk til du har (4) (5) rader med stjerner i .