Min første tann og hårlokk

By in
No comments

H:cm B:cm Min første tann og hårlokk sett Kan graveres på boksen, ikke lokket Må graveres fysisk i butikk. H:cm B:cm Min første tann og hårlokk Forsølvet.

Min første tann og hårlokk fra kr. Prins Prinsesse Min første tann og hårlokk. Min første tann hårlokk – Fortinnet . Bilde av Min første tann og hårlokk i blå.

Bilde av Min første tann og hårlokk rosa. Et annet fint gavealternativ til dåpsbarnet er sølvbelagte bokser for oppbevaring av min første tann og hårlokk. Vi har alt fra bokser formet som hjerter til sko både . Første tann-hårlokk i fortinnet med matt overflate modell: 154-73132.

Gravering: Nei, gravering ikke mulig. Min første tann og hårlokk i deler prinsesse i tinn og akryl med rosa innlegg. Min første tann og hårlokk, deler prins i tinn og akryl med blått innlegg.

Ta vare på barnas første tann og hårlokk i disse flotte beholderene. Perfekt som dåpsgaver og bursdagsgaver.

Slott med fotoramme og skrin til Min første tann og Min første hårlokk. Slottet er i metall med matt tinnfinish. Rammen passer til bilder som er x cm. To runde skrin med bamsemotiv til Min første tann og Min første hårlokk.

Skrinene er i metall med matt tinnfinish og er kledd med mykt, mørkt blått stoff . Tøffe pirat kister for min første tann og hårlokk. Bli den første som omtaler dette produktet. Søte små skrin til å oppbevare den første hårlokken og melketennene i. For dager siden – Min første tann og hårlokk fra twinkle twinkle baby collection (nypris 2fra gullsmed) selges sammen med flott Hardanger bestikk til barn.

Søte bokser til barnets første tann og hårlokk.