Male vinylbelegg bad

Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg? Dette er eksperttipsene du må vite før du maler gulvet. TreStjerner gulvmaling krever ingen grunning, og det er bare å male rett på det .

Hei, Overtar snart nytt hus og har i den forbindelse bad med helsveiset vinylgulv som går litt opp på veggen i tilegg, som jeg gjerne skulle . Jeg har to bad i huset mitt, begge har vinyl gulvbelegg. Jeg har lyst til å male disse, men ingen anbefaler det. Er det noen som har prøv eller . Vi har et gammelt vinylbelegg på kjøkken og yttergang som begynner å bli stygt.

Hva slags maling skal jeg eventuelt . Nesten ni av ti nordmenn har pusset opp badet i løpet av de siste ti årene. TETT: Vinyl gir helt tette gulv og er slitesterkt. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene, og for å spare penger. Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Den billigste måten å fornye gulvet på er trolig vinyl.

Har et forferdelig vinylgulv på badet i brunt 70-talls mønster som jeg gjerne vil bli kvitt. Veggene er standard baderomsplater med et .