Male på glass med barn

By in
No comments

Her er ti gode ideer til julegaver barna kan lage helt selv. Både for deg selv og eventuelle barn er mulighetene mange og dette er. Svamper, tøy og papirbiter er andre ting som kan benyttes til å male på glass og .

Barna får da muligheten til å male, samtidig som det ikke er skadelig for de å smake på grøtmalingen. Og glem ikke den klassiske xylofonen med vann i glass. I fjor kjøpte jeg masse glassboller og vaser på IKEA, fikk de til – pr stk.

Glassmaling er jo til å male på glass med pensel.

Ikke dekorer på krystall- eller s. Tusjer, penner kritt til barn. Panduro Hobby har alt for deg som liker å lage egne smykker og kort, male, sy, . Jeg har tenkt jeg kanskje skulle prøve meg på å male på glass, men jeg har noen spørsmål rundt det. Hva slags maling er best å bruke, jeg . Fingermaling – ideell for mindre barn.

For den lille kunstneren som liker å tegne og male.