Male linoleumsgulv bad

Hvis ja, hvordan går man frem for å få best mulig resultat? Er det noen forskjell på hvordan man eventuelt . Er det noe suksess å male dette, eller er det vanskelig å få malingen til å sitte?

Det sier seg selv at med et lavt budsjett, er det begrenset hvor mye du får gjort på badet. Interiørarkitekt Aase Imset mener likevel man kan få til . Vi har testet denne malingen mye både på vinyl og linoleum, og det går helt fint. TreStjerner gulvmaling krever ingen grunning, og det er bare å male rett på det nyrensede gulvet.

Jeg har to bad i huset mitt, begge har vinyl gulvbelegg. Jeg har lyst til å male disse, men ingen anbefaler det. Er det noen som har prøv eller . Kanskje jeg kan male det grusomme gulvet! Jeg tror ikke det er linoleum på ba da er det vinyl. Light-oppussing av badetinnlegg20.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende1. Vi har et stygt blågrønt gulvbelegg i gangen her og badet og begge.