Male glassfiberbåt innvendig

By in
No comments

Jeg har både ubehandlede områder og partier . Har revet ut polstringen i taket, som var sliten og full av mugg. Kommer nok ikke til å kle taket på nytt, men tenker at et strøk eller to med .

Hei Jeg er ganske ny når det kommer til båt. Har tenkt male båten innvendig og utvendig. Er det noen som har noen tips på hva slags maling . Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i.

Den er også blitt falmet i fargen med årene. Hei Tenkte jeg skulle friske opp hvitfargen som er malt innvendig i båten. Noen spesiell maling som er smart å bruke . Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Her finner du en beskrivelse av hvordan male grunning og mellomstrøk på båten. Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende.

Men jeg trenger noen tips til pussing av båt, Jeg har en fots glassfiber. Men vi skal male ( ikke lakke ) båten, derfor må jeg pusse den ned .