Male gammel tekstiltapet

By in
No comments

Usikker på hvordan du skal male over en gammel tekstiltapet? Vi hadde også tekstiltapet i vår tv stue, og malte først strøk med heftgrunn deretter srøk maling. Når det gjelder fjerning av gammel tapet er kanskje det første spørsmålet man bør stille seg om det er nødvendig å fjerne tapetet, forklarer .

Jeg skal pusse opp gammel leilighet og ett av rommene har strietapet fra 60-70-tallet. Denne orker jeg ikke fjerne, jeg vil bare male over. Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. Grunn med JOTUN GRUNNING FOR TAPET – la denne tørke i minst timer, på tekstiltapet må .

Det er snakk om å lime en overmalbar tapet på den vinultapeten som sitter på nå? Som gammel maler så er det utelukkende et eksempel jeg anbefaler på det aller. Jeg har et tapetsert rom som jeg nå ønsker å male om.

Med farger og materialer kan man gi hjemmet konturer og få tilbake romfølelsen, sier Birgit. Slik fjerner du gammel tapet og glassfiberstrie.