Male furu spisebord

By in
No comments

Jeg har er spisebord i teak som har mye slitasje på seg. Hvilken type maling bør jeg velge – jeg trenger en malingstype som . Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler.

Det skulle males og i leggesplanten skulle få dekor. Et helt ordinært furubord er blitt et blikkfang i stuen etter noen strøk med maling. Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som.

Denne beisemetoden kan KUN brukes på HELTRE som eik og furu.

Så er det bare å male strøk med hvit eller ønsket farge. Jeg har et mørklakket furubord som nå skal males lyst. Hvordan går jeg frem, og hvilken type maling er best å bruke? Et egenprodusert bord sitter man gjerne lenge ved. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe.

Resultatet – en fargesterk spise- . Planlegger å male et gammelt furu bord med Lady Pure Nature og ønsker meg en farge som passer til gråtoner. Har sett på fargene Værbitt tre eller. Her fant jeg en veldig grei fremgangsmåte og gode tips for hvordan man går frem om man har en bokhylle eller annet som man gjerne vil male i .

Vi har et lakkert furubord til spisebord. Dette har jeg lyst til å male hvitt. Har aldri malt før og vet ikke helt hvordan jeg skal . Jeg har to syrelutede møbler; det ene vil jeg male og det andre vil jeg beise mørkebrunt. Må jeg bruke en eller annen form for forbehandling .