Magnetbånd til strikking

By in
No comments

Se de kreative ideene med Magnetbån . Superenkel å bruke og et must for mange av oss som strikker . Magnetbånd i nye farger og mønstre på lager. Disse fester du enkelt rundt mønsteret ditt når du strikker. Magnetbånd i metervis som kan klippes opp i ønsket lengde.

Hobbyartikler – Brodering, strikking, hekling, nupereller, papir, kort,. Jeg identifiserer meg ikke som noe utstyrs-fantast, men jeg har begynt å fundere på om jeg må endre litt på hva jeg tenkter om meg selv. Det hjelper deg å huske hvor langt du er kommet . Når man strikker mønsterstrikk, fester man magnetbåndet rundt mønsterarket og flytter båndet opp eller ned etter hvert som man strikker.

Magnet plade med linjemagnet og magnetisk linial. Bruges til at holde styr på diagram til bl. Disse fester du enkelt rundt mønsterarket for å følge med hvor langt man er kommet i mønsteret. Mønster: Bestikksokker Garn: Falk Pinner: 5 . Masse nytt garn, strikkepinner, heklekroker, flagg og magnetbånd i nettbutikken.

Påsken nærmer seg og nå strikkes det gule bestikksokker. Straks garnpakke til Traktorlua og magnetbånd på vei til en kunde. Strikker, hekler og lager mønstre.

Skal kjøpe meg magnetbånd neste gang jeg er på Panduro og lage meg noen. Strikket Dukketøj – Gratis Strikkeopskrift.