Landlig interiør blogg

By in
No comments

Nettside utviklet av: Binka Design. Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket mer. En god blogg med mange gode tips for deg som har litt plass, også en nettbutikk.

Landlig og romantisk stil er det du får her. Det som bare telte et par interiørblogger på Blogglistens toppliste for få måneder. Anette har Norges største interiørblogg og en landlig og nostalgisk interiørstil.

Interiør nettbutikk, Interiør til hus og hytte, lysestake, lykter, belysning, tekstiler pute dekor, rask levering.

Sissel og Jostein hadde lenge drømt om et landlig liv. Da det gamle familiehuset fra 19ble lagt ut for salg, kunne de ikke la sjansen gå fra seg. Anettes hus er en interiørblogg om den landlige og nostalgiske stilen. Her bor Anette, som med øyne for gamle gjenstander og romantiske . Om livet på landet, mat, interiør og håndarbeid.

Nostalgi, idyllisk og landlig charm beskriver hjemmet mitt Jeg er. Jeg vurderte til og med å slette hele bloggen en stun men heldigvis så beholdt jeg den. Litt interiør må man også handle i sverige siden det er så billig der.

På denne bloggen får du inspirasjon, tips og ideer til hvordan du kan innrede din bolig i en landlig stil.

Landlig interiør og livsstil, hage og antikviteter. Lev landlig – Country Living Magasin. Farger er viktige i livet, både innen interiør og klær, ja egentlig overalt. Jeg er utdannet interiørkonsulent, og er lidenskapelig opptatt av landlig interiør og hageliv. Denne bloggen vil inneholde glimt fra vårt liv her på Skogland.

Jeg er på utkikk etter LANDLIGE BLOGGER. I dag kommer et landlig og sommerlig bilde fra meg. Besøkstelleren har passert en halv million på bloggen og det skal . For år siden startet jeg min aller første interiørblogg.

Etterhvert gikk stilen min fra det Franske landlige til en mer industriell stil.