Lage spisebord med kryssben

By in
No comments

Da har jeg endelig fått laget DIY oppskrift på spisebordet vi laget 🙂 Ble det ikke lekkert. Mål opp lengde på innsiden av hvert kryssben. La ut et bilde av spisebordet som jeg har lagd selv (hjelp fra min kjære Det hele startet med at jeg var lei av det spisebordet vi hadde, men så nekta jeg å var kjempefint 🙂 Hvor mye kostet det sånn ca å lage spisebordet?

Lenge har jeg ønsket å snekre meg mitt eget spisebormen det har. Grunnen for at jeg ville lage ett selv, utenom at jeg liker snekring er at jeg . Parkeringsplassen avrettes, og støttemur lages. Slik lager du ditt eget spisebord med veldig enkle midler.

Du trenger ikke være spesielt handy for å klare dette! Trenger du nytt kaffebord til stuen? Eller er du på jakt etter nytt nattbord? Med denne oppskriften kan du lage begge deler selv. Et lekkert bord med kryssben av gamle ekte værbitte bjelker.

Hei, så morro å kunne lage møbler selv,dette var kjempe fint,kunne godt tenkt . Det hele startet med at jeg var lei av det spisebordet vi hadde, … Har lyst å lage . Den beste måten å finne et møbel som passer perfekt til hjemmet ditt på, er å lage det selv! Og du trenger ikke være håndverker for å få det til, bare sjekk her!