Lage speil av vindu

By in
No comments

Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset om de trekker eller er. Det finnes nemlig utrolig mye fint du kan lage av gamle vinduer – både med og uten . Slik gjør du: Lag speil med ramme på 1-2-3.

Opphenget, på rammen: Vi har brukt en utforing til vindu, til å lage opphengskloss. Vindu med speil i stedet for glass. Hei;) Jeg fikk det for meg her om dagen at jeg skulle ta et gammelt vindu jeg fant og . I fjord sommer satt jeg speil i et gammelt vindu.

Var i fjøset til svigers og rotet, og der sto det jo flere gamle vinduer. For mange år siden kjøpte jeg et gammelt vindu med speil istedet for glass. Her ser dere hvordan det så ut: På Bolina har de . Dog bare for vegg enten slik de er eller med speil.

Det nye in nå er jo å lage skap av gamle vinduer. Du kan bruke gamle lysbilder til å lage en eksklusiv gardin. Få hjelp av en glassmester til å lage speil som du putter inn i tennisracketene ingen bruker lenger . Mål balkongveggen, og tenk på hva som skal reflekteres i det nye vinduet.

Deretter bestemmer du dimensjonene på speilet du skal dekorere veggen med.

Skal du lage speil eller bare henge det opp som dekor?