Lage sengegavl med nagler

By in
No comments

Naglene vi brukte er ekstra store, 9mm diameter. Vi brukte lag vatt á 200g, tilsammen meter vatt. Ikke bruk metal hammer da dette vil skade naglene!

Tenkte jeg skulle forsøke å lage meg en sengegavl nå. Dette er gavler til jenterom og jentene fikk selv velge hvilken farge og nagler de skulle ha (tekstil: Linara, farge;staple grey). De ble akkurat ferdige og montert . Slik lager du din egen eksklusive sengegavl!

Vi har lenge tenkt på å lage en slik, men aldri kommet så langt. Lekker- gavlen er ferdig 🙂 Ja, jeg er så ubeskjeden at jeg kaller den lekker- gavlen, for jeg har vært inne på . Få et stemningsfullt soverom med en lekker hjemmelaget sengegavl. NAGLER: Vil du bryte den store flaten kan en bord med nagler bli en . Ps: om du ønsker å lage en som denne, med fremgangsmåten jeg har vist her er det kjempefint om . Mitt aller første DIY prosjekt er fullført.

Denne var virkelig kjempelett å lage selv, skjønner ikke at folk bruker mange tusen på en slik . Slik lager du en sengegavl Skal du lage din egen sengegavl trenger du:.