Lage sengegavl av paller

By in
No comments

Du kan forvandle paller til fantastiske og praktiske møbler. Alt som trengs er litt fantasi – eller inspirasjon. Bruk ikke kast – er Kildens egen serie der vi ser på gjenbruk.

Her er 1bilder vi har funnet med flotte møbler og ting laget av paller til hus . Jeg hadde bestemt meg for å lage sengegavl selv, for jeg synes det var så dyrt å kjøpe, i tillegg. Plutselig går det opp for meg -paller er billige! Kjempefin pallevegg:-))Så får man litt av naturen inn i huset:-)).

Nydelig barneseng laget av paller:-) Kjempefin sengegavl laget av paller:-)). Vi fikk nytt gulv og ble overrasket med verdens fineste sengegavl. Elsker paller og har masser av idèer når jeg bare blir ferdig med alt det andre som skal gjøres :))) Jeg tipper du skal lage en kul brei sengegavl . Du lager lett en sengegavl av et bilde eller en gammel dør.

Laget av paller med oppbevaring både i hodegavlen og i sengebunnen var den helt genial. DAGENS TIPS – LAG DIN EGEN SENGEGAVL. Nina tar gjerne med seg europaller inn i dusjen når hun skal lage ny sengegavl.