Lage glassplate til bord

By in
No comments

Du har funnet en glassplate som fanget øyet. Nå er alt du trenger å gjøre er å lage en base å gjøre det til et møbel som skal bli misunnelse av venner og . Slik lager du egenprodusert av masseprodusert.

Jeg har begynt å snekre litt hjemme, men er fortsatt veldig amatør. Jeg har tenkt til å lage et enkelt stuebord av paller og har lyst til å ha en . De har en glassplate der som de ikke trengte lengre, som jeg tenkte å. Trenger litt tips og råd og ideer om hvordan jeg lage et lite bord ut i fra .

En bordplate er som skapt for litt kreativ utfoldelse. Her er noen gode eksempler på saker du kan lage. Malte et gammelt syrelutet bord lys antikkhvitt og kjøpte inn glassplate fra glassmester etter mål. Nå er alt du trenger å gjøre er å lage en base å gjøre det til et møbel som skal bli misunnelse av . Jeg har planer om å lage meg et pallebord som stuebor men har ikke. Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo.

Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.