Lady supreme finish gravid

By in
No comments

Vannbasert maling tror jeg ikke er noe problem når du er gravid. Supreme Finish (vanntynnbar oljemaling) som har tatt over for Lady Classic . Malingsdamp i graviditet – Lommelegen.

Malingen jeg brukte var Jotun lady vegg, silkematt nr 10. Det anbefales å bruke Lady Supreme Finish. Det betyr for eksempel at gravide kan male og barn også kan være tilstede stede der det males . Du skal ikke male med oljemaling under graviditeten da avgassene absorberes i huden.

Lady interior finish er vannbasert. Hvis jeg forstår den rett er jotun supreme finish grei å bruke? Maling og graviditet – Graviditet, spedbarn og. Male babyvugge – Graviditet, spedbarn og babytideninnlegg23.

Male sprinkelseng – Hus og hageinnlegg28. Hjelp, jeg har malt som gravid – Helse og sykdom – Foreldreforum. For en uke siden var jeg 6+og malte lister med Jotun Lady Supreme Finish en times ti uten å tenke på at det kunne være farlig.

Jeg har malt barnerom i alle mine svangerskap (3), med vanlig Jotun Lady vannbasert maling, syntes rett og slett ikke at Sens er like bra. LADY SUPREME FINISH har en suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer.

Hehe, det må være trygt for gravide å male med malingen jeg skal bruke, hvis ikke får jeg ikke gjort. Lady supreme finish er en super maling. Har du panel tak så er LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish et godt valg. Vurderer denne type maling siden jeg er gravid.

LADY supreme Finish er en luktsvak, vanntynnet polyuretanmodifisert oljemaling for innendørs treverk. Produktet gir en jevn, meget slitesterk og glatt .