Krøllstav store krøller

By in
No comments

Krøller og masse spill i håret er jo så fint! Det finnes en jungel av nettopp krøllstaver der ute, men mine to store favoritter innen dette fant jeg for . Da fungerer den mere som en krøllstav. Classic tong gir fine elegante krøller, mens soft curl tong gir store Hollywood krøller. Kjøp krølltangen som gir deg enkelt store og naturlige krøller.

Mange frisører rundt om i Norge bruker denne krøllstaven når de styler sine kunder og den er . Remington Pearl Pro krølltang CI95- Med en profesjonell krøllstav på mm for store krøller en den eksklusive Pearl kolleksjonen komplett.

Jeg er jo veldig fan av krøllstav og krølling med rettetang fra før av, men å. GHD curl hold spray er laget for å skape sensuelle krøller og bølger i håret. Jeg er mest fornøyd med mine krøller 2-timer etter jeg er ferdig stylet. Denne krøllstaven er nesten identisk med den jeg har brukt tidligere . Med den kjegleformede varmeoverflaten kan man variere størrelsen på krøllene. Du kan lage store myke krøller ved lav temperatur eller strammere krøller ved . I denne videoen viser vi deg hvordan du kan få flotte krøller.

Vi har et stort utvalg som hjelper deg med å lage store og små krøller. Du kan tilføre håret ditt akkurat så mye volum som du ønsker.