Krøllstav best i test

By in
No comments

Blir krøllene pene, og holder de lenge. Er tangen gripevennlig, og hvor lang er ledningen. Se hvilken krølltang som ble best i test her.

Slipp kostbare feilkjøp og kjøp den beste krølltangen med en gang! Les nye tester på krølltenger her. Tenkte å kjøpe meg krøllstav, men har aldri prøvd det før. Jeg har bare testet Remington Magic Pearl Curling Wand eller hva den nå heter, .

Vi har både krølltenger og krøllstaver. Se Emilies test av begge krøllstavene våres her. Hva liker du best å bruke, krøllstav eller krølltang?

Jeg har testet mange krølledingser opp gjennom året. Jeg liker dem aller best etter en natt på hodeputa. Nå har jeg testet MAST i tre måneder, og har byttet ut min tidligere rettetang og krøllstav – rett og slett fordi disse hårredskapene er de beste jeg . Jeg er jo veldig fan av krøllstav og krølling med rettetang fra før av,.

Du bruker den på mange måter som en krøllstav, men kan bruke. Remington(type best i test) som lager veldig gode krøller.

Krøllene sitter best om du ikke har nyvasket hår og jeg anbefaler å. Jeg skjønner at de er Norges mest omtalte krøllstaver etter å ha testet de . Prisvinnende GHDs stylignsverktøy er førstevalget for verdens beste. I testen foretatt av TVHjelper Deg, var Ghd den store testvinneren: .