Kritt og magnettavle

By in
No comments

Du kan skrive beskjeder med kritt og bruke magneter på tavla. Praktisk og fin tavle for å gjøre det aller meste. Perfekt fra år og oppover for den skriveglade, den kunstneriske, en liten lærer eller foredragsholder.

Har lenge hatt planer om å lage en krittavle og magnettavle i ett. Jeg hadde egentlig planer om å bruke en ramme jeg malte for lenge siden. På kjøkkenet har vi en lang hvit vegg som vi lenge har fundert på hva vi skal gjøre med.

Kjempefin tavle til lek eller beskjeder.

To kroker under til å henge ting i. Kritt vi har til overs medfølger 🙂 Må hentes. Kritt og magnettavle til å henge og skrive viktige beskjeder. Svart magnet tavle til krittskriving, til å henge på vegg. Lag en kul magnettavle til glede for barn og voksne. Da kan vi nemlig skrive og tegne på veggen med kritt også!

Inne hos Carinahjemmet så jeg denne kule tavla. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en kritt-tavle til junior og lillefrøken, men jeg har aldri helt . Både magnettavler og krittavler er noe alle barn elsker å leke med!

Dessuten har de ofte fine og barnevennlige fasonger som også blir lekre innredningsdetaljer. STOR, flott, gammel, vintage ramme som jeg har gjort om til en vakker notat-kritt-og-magnet-tavle til både stor og liten! Selvklebende tavle + kritt i fem ulike farger – klipp den til som huskeliste, merkelapp på syltetøyglass, tegnetavle på barnas rom m. Denne tavlen kan brukes på begge sider.

Det er krittavle på den ene siden, og whiteboard med magnet på den andre siden. Magnettavle med sider der er god til de små før-skolebørn, der begynder at interessere sig for bogstaver og tal. Den moderne whiteboardtavlen – tavle i farget glass. Sort krittavlemaling med matt effekt – lag din egen tavle.

Jeg ønsker å lage en stor tavle til å henge på veggen som jeg skal male med magnet, så tavle maling. Vi har panel, så jeg kan ikke male rett på . Vi har nå Kritt tavle til salgs fra Finn. Jeg onsker meg en tavle hvor man kan skrive med kritt og henger ting med magneter.

Jeg lurer, kan jeg maler en flater med Magnetmaling og . Har lenge hatt lyst til å bruke magnetmaling og tavlemaling på ett eller annet.