Kolokrem vs depend

By in
No comments

Kolokrem har kommet med en ny variant som heter Kolokrem Ekspress. Bruker enten Kolokrem eller Depend. Jeg bruker askebrun Kolokrem eller brun Depend.

Gode gamle Kolokrem har vært på markedet siden 194 nå lanserer de en. Vet du hva som er forskjellen på kolo fargen og den fra depend? Jeg farger vipper og bryn hjemme selv, og har pleid å bruke Kolokrem eller Depend.

Sist jeg skulle kjøpe ny pakke oppdaget jeg at det hadde . Hjemmefarging av øyebryninnlegg13. Miss Green Eyes › Reklame og produktomtalerBufretLignende25. Jeg har tidligere prøvd både Kolokrem og Depend sin andre farge for vipper og bryn. Da fant jeg ut at jeg heller betaler litt for å farge vippene . Jeg bruker Kolokrem i Askebrun og er veldig fornøyd med den – og vil bare tipse om at det er veldig greit å påføre . Jeg er helt megaimponert over fargen, synes den varer i evigheter i forhold til Kolokrem – så jeg er superfornøyd. Fargen jeg bruker kan fås på butikker som Lindex og Vita, og heter Kolokrem.

Spesialprodukt fra Depend for deg som vil farge vipper og bryn på en rask, enkel og sikker måte.