Kjøpe lakk til mercedes

Her finner du lakk koden til Mercedes. Under vil du se bilder av hvordan lakk koden til Mercedes ser ut og på hvilken plass den er plassert i hver enkelt type .

Kjøp Lakk og farge til din Mercedes-Benz. Opptil – LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Mercedes-Benz på nett. Lakksystem som matcher da aller fleste originalfarger på biler.

Velg Spraylakk øverst i menyen og legg inn biltype, modell, årsmodell og lakk kode. PAINT SPRAY 6LIGHT IVORY LAKKSPRAY SE FARGEKODE PAINT SPRAY 624. Her har du muligheten til å kjøpe en reprasjonssats med original lakk til din Mercedes. Pakken består av to 150ml lakkbokser, . Informasjon om standardlakk, metallic lakk og interiør.

Så, hvor skal jeg henvende meg for å få kjøpt lakk? Tiller selger vel standox du pont og spies hecker lakk i trondheim så vidt jeg kan huske. Mercedes 3Sprinter 19Kawasaki .

Vurderer Plasti-dipp, men hørt mye fram og tilbake. Derfor vurderer jeg nå kjøpe lakk fra Ebay, prisene er ikke gale i det hele tatt. Er det stor forskjell på 7lakk koden til Mercedes?

Det er derfor du kan oppleve at lakk du kjøper (på boks) får en annen fargetone enn . Jeg har en Mercedes 230E ‘(svart) som jeg har kjøpt for . Lakk og Karosseri: Jeg har nettop pusset ned noe rust og styrt på. Hvor finner jeg lakk koden på en hvit mercedes 230e w124? Jeg betalte vel rundt 2for en boks på 400ml sist jeg kjøpte.

Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen, blant annet motorlakk, grunning og klarlakk. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. HeiMercedes har hatt store problemer med lakk og rust på 90-tallet og i hvert fall tom 2002.

Skal etter hvert kjøpe en brukt E 2cdi, og lurer på hvilket år dette . Handle Lakk og farge opptil – LAVERE PRIS og HURTIG levering hos. Farge: SølvLakk: AkryllakkInnhold (ml): 500. Ifølge Mercedes-importør Bertel O. Steen krever matt lakk spesielt vedlikehold for å bevare den samme effekten over tid.